Comencen les Estades Esportives

Com cada estiu, l’Athlètic Silenc aposta per l’activitat que mou més nens i nenes al municipi. Enguany, gairebé 160 petits i joves des de primària fins a l’ESO -el qual és rècord d’inscripcions- s’han apuntat a passar el matí amb els amics i fent esport i tallers.

Judo, Patinatge, Bàsquet, Taller de Cinema, Taller de Reciclatge, Activitats del Lleure, Natació, Competició de Beisbol, Competició de Volei… són només algunes de les moltes activitats diverses que precedeixen l’hora d’esbarjo a la piscina.

Un any més, Benvinguts a les Estades Esportives de l’Athlètic Silenc!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Comencen les Estades Esportives

  1. labatterie diu:

    equips participen a la competició que consta de dues fases: una primera de classificatòria i l’altra de finals.

Els comentaris estan tancats.