Estades Esportives Athlètic Silenc ’09

Ja arriba l’estiu i, com cada any, lesnenes i els nens es queden sense alternativa per estar amb els amics/es un copfinalitzat el període escolar. Les relacions entre company/es es fan mésdifícils i sovint toca lluitar contra l’”hàbit” adquirit de la Play Station,XBox, … en comptes de fer activitat física i continuar establint relacionsamb els demés, fer salut, amics/es…

Però, apartir del 29 de juny, aquest problema deixarà d’existir perquè ja estan aquíles ESTADES ESPORTIVES de l’Athlètic Silenc, que es presenten amb unampli ventall d’activitats renovades i moltes ganes de marxa, on elsprotagonistes seran les nenes i els nens de primària i d’E.S.O.[@more@] Per tant,si tens ganes de divertir-te i conèixer nous amics/es tot fent esport, apunta’ta les Estades Esportives’09 de l’Ath. Silenc que es duran a terme a la zonapoliesportiva de Sils (pavelló, piscina, …) i on hi podràs participar, si hodesitges, sempre i quan siguis nascut/a entre els anys 1993 i 2002, ambdósinclosos.

La primera quinzena anirà des del29 de juny fins al 10 de juliol i la segona, serà del 13 al 24 del mateix mes.La setmana extra serà del 27 al 31 de juliol.

Totes lesactivitats estaran relacionades amb els diferents esports que envolten lanostra societat, des dels més populars fins als no tan coneguts i dirigides perpersones titulades en l’àmbit de l’educació,l’esport i la recreació.

Com cada any, l’activitat diària oscil·larà entreles 9:00 i les 14:00 hores i esdividirà en 3 apartats:

         Laprimera part anirà de 9:00 a 10:30 hores i l’ocuparan sessionsespecífiques, dirigides pels nostres monitors, dels següents esports: bàsquet,bàdminton, futbol, jocs de lleure, judo, handbol, hoquei, taller de massatges, tallersde percussió i muntatge de pel·lícules i fotos*, activitats depsicomotricitat …, curses d’orientació i moltes altres sorpreses que no espoden revelar.

         Seguidament,l’espai establert entre 10:30 i 11:00 hores es dedicarà a l’esmorzar.

         Acontinuació, durant la franja horària d’11:00 a 12:30, es farà una lligapoliesportiva on competiran els diferents equips formats durant aquests dies enfunció de l’edat en els diferents esports treballats i on se n’incorporaran denous com el beisbol, el voleibol i algun joc pre-esportiu en funció de l’edatdels alumnes, que combinarem amb els esports treballats a primera hora.

Cal esmentar que els més menutstenen una planificació adaptada a la seva edat amb curset de natació inclòs dins aquesta franja horària.

         Finalment,la darrera part del dia, de 12:30 a 14:00, es dedicarà a la piscina ials jocs d’aigua, que s’alternaran amb el bany lliure sota la vigilància delsmonitors i socorristes.

La principal novetat és que el present anyles nenes i nens d’E.S.O. tindran un calendari modificat on podran participaren dos tallers nous escollits per votació popular al Centre Cívic de Sils onconeixeran i posaran en pràctica el món de la imatge i pel·lícula en un, i dela percussió, en l’altre.

 

A més a més, a causa de l’èxit dels anys anteriors,també efectuarem una sortida quinzenal.

Volem destacar el fet d’oferir tresprogramacions d’activitats diferents a la mainada, en funció de la seva edat.

HORARIS:

 • 1ª Quinzena: del 29 de juny al 10 de juliol
 • 2ª Quinzena: 13 al 24 de juliol
 • Setmana extra: 27 al 31 de juliol

El fulld’inscripció s’ha de presentar a la Seu del club o al despatx del PavellóMunicipal abans del dia 19 de juny.

L’importde la inscripció s’ha d’efectuar al nº de compte 2030 0036 98 3000026916 de laCaixa de Girona i s’ha de portar el justificant d’ingrés el primer dia del’activitat de cada quinzena.

PREUS/QUINZENA:

·        Socis: 65€

·        No socis: 75€

·        Setmana extra:      SOCIS: 35€                         NOSOCIS: 40€

                                                                                              Inscripcions limitades!!

NOTA: Informem als socis de l’Athlètic Silenc que a l’horad’efectuar el pagament hauran d’ensenyar el carnet de soci a l’entitat bancàriai anotar-ne el nº al full de resguard.

Per a mésinformació:

Ø     ATHLÈTIC SILENC Horari d’atenció al públic:(dilluns, dimecres i divendres de 18:00 a 21:00 hores) C/ Lluís Barceló, 18,bxs. Telf.:972 168647 

Ø     Lluís Domingo:        687862668

Ø     Francesc Duch:       646379099

Ø     Mari Rovira:             669539474

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Estades Esportives Athlètic Silenc ’09

 1. You provide enriched information for us,thank u.
  http://www.belowbulk.com

 2. coach bags diu:

  Realmente me gusta. Gracias por compartir con nosotros. *

 3. labatterie diu:

  Compartiremestones de lleure i altres activitats.

Els comentaris estan tancats.