Aquest cap de setmana serem cars de veure

Dissabte de desplaçaments pels nostres equips. Donarem un descansa al Pavelló i al Camp de Futbol de Sils.[@more@]Després de la victòria de la setmana passada, l’equip de futbol visitarà Lloret per intentar mantenir la bona línia.

Per altra banda, el bàsquet té diversos reptes damunt la taula. El Sènior Masculí pot donar un gran pas per agafar distancia -encara més- a la lliga i situar-se amb un espectacular 7/7 al capdamunt del campionat. Visita al Palafurgell situat en segona posició.

El Sènior Femení tindrà la difícil missió de jugar a la Cellera contra un bon equip. Mentrestant els nois del Júnior pugen a Sant Hilari per intentar continuar amb el bon joc i escalar posicions a la lliga. Els equips de base -Infantil Masculí i Pre-Infantil Femení- tenen com a objectiu aplicar a la pista el que han estat aprenent als darrers entrenaments per mostrar les seves millores.

 

Bon cap de setmana a tothom!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Aquest cap de setmana serem cars de veure

  1. nandikis diu:

    en hostalric no jugamos nuestros mejor partido y fuimos 8 y se lesiono uno faltando un cuarto. El arbitro fue nefasto, a favor de ellos siempre y las pelotas se nos resbalaba y nosotros tambien. Y ellos hicieron su partido y al final nos ganaron de 2.

Els comentaris estan tancats.